FAQ

Wij krijgen dagelijks veel dezelfde vragen, om wat meer duidelijkheid te scheppen zullen wij de meest gestelde vragen hieronder proberen te beantwoorden.

Vragen jullie voorrijkosten?
Omdat wij slechts in Utrecht en omstreken actief zijn, hoeven wij niet de grootste afstanden af te leggen. Brandstofkosten blijven hierdoor beperkt en hoeft u niet te vergoeden, de tijd die het personeel onderweg is naar uw locatie worden wel gerekend als werkuren.

Betaal ik extra wanneer ik ‘s nachts bel?
Wanneer u in de nacht een loodgieter moet bellen zal er vast al met genoeg problemen zijn opgezadeld, wij willen u op z’n moment niet nog meer belasten met extra kosten. Wij zijn allang blij dat u voor ons kiest en niet een van onze concurrenten, daar staan wij graag iets eerder voor op. U moet niet schrikken als de loodgieter aan de andere kant van de lijn nog wat slaperig overkomt, u belt nooit ongelegen, ook niet in de nacht.

Ik kan de tarieven nergens op de pagina vinden, waarom staan die?
Dit hebben wij expres gedaan om de concurrent niet te veel informatie te verschaffen, op het moment van schrijven hebben wij ervoor gekozen om de tarieven niet op de website weer te geven. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat wanneer u dit leest wij van gedachte zijn veranderd en deze tekst zijn vergeten aan te passen.

Kan ik de service van spoed loodgieter Utrecht laten vergoeden door de verzekering?
Dit weet u waarschijnlijk beter als wij, dit ligt volledig aan welke verzekering u hebt afgesloten, als u een opstal en of inboedelverzekering heeft afgesloten dan bent u wel verzekerd tegen waterschade, maar of het de kosten van onze diensten dekt zult u zelf even na moeten vragen bij de verzekering.

Ik laat mijn eigen woning bouwen, kunnen jullie de leidingen plaatsen?
Jazeker, spoed loodgieter Utrecht kan u daar uitstekend mee van dienst zijn. We hebben onze echte specialist op dit gebied Marcel al klaar staan om met een klus als deze aan de slag te gaan. Natuurlijk heeft de rest van het team ook veel ervaring met dit soort klussen, wij hebben al meer als 15 huizen van leidingen voorzien.

Wat moet ik doen als ik een lekkage heb?
Wanneer het een kleine lekkage is moet u gewoon even bellen naar spoed loodgieter Utrecht, als u weet waar de lekkage is kunt u deze alvast een beetje tegen proberen te gaan, maar als u er niet goed bij kunt komen is het het verstandigst even te wachten tot wij er zijn. Heeft u echter last van hevige lekkage waardoor verdiepingen onder water komen te staan? Dan is het van groot belang dat u zo snel mogelijk ons nummer belt. Vervolgens gaat u pas proberen het water tegen te houden totdat wij arriveren. Hoe sneller wij gebeld zijn hoe beperkter de schade kan blijven. De hoofdkraan dichtdraaien is van groot belang.

Ik vind het prettig om mijn leidingen na te laten kijken, kunnen jullie dat doen?
Zeker, loodgieter Utrecht zullen Marcel een dagje bij u langs sturen om alle leidingen te inspecteren. Hij weet precies waar hij op moet letten en is vaak ook alweer vrij snel klaar, dit scheelt u in de kosten.

Is het verstandig om eens in de zoveel tijd de leidingen te laten nakijken?
Natuurlijk is dit verstandig, preventie van mogelijk problemen is altijd goed. Echter hoeft dit natuurlijk niet om het jaar te gebeuren. Wanneer u net in een nieuw huis woont of wanneer er net is verbouwd is het wel verstandig om alles even na te laten kijken, maar vervolgens kunt u na een controle wel weer 5 jaar vooruit.

Ik heb nog oude loden waterleidingen, moet ik deze laten vervangen door koperen?
Ja dat is wel degelijk verstandig, water uit loden leidingen drinken is niet gezond. Daarom kunt u de leidingen beter zo snel mogelijk vervangen door kopere leidingen.

Contactgegevens
Heemsweg 31
3549GT, Utrecht

T: 030 - 2270928
W: www.spoedloodgieterutrecht.nl
Werkgebied
Partners:

Wij als loodgieter komen vaak in huizen waar verbouwingen of restauraties plaatsvinden. Regelmatig wordt ons dan gevraagd of wij misschien nog goede referenties voor klusbedrijven in de buurt hebben voor klusjes die buiten ons vakgebied vallen. Dit overkomt ieder klusbedrijf, het hebben van goede partners kan een aanzienlijk aantal extra opdrachten opleveren. Daarom werken wij samen met de onderstaande bedrijven:

Heeft u een eigen klusbedrijf en bent u actief in de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Haarlem of Den Haag, dan zouden wij graag met u samenwerken. Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar mocht u interesse hebben.