Tarieven

Waar wij ons in proberen te onderscheiden van de concurrent is de prijs/kwaliteit verhouding, met oog op de concurrentie bepalen wij wat de ideale prijs is voor een klus. Daarnaast verkopen wij onderdelen van sloten voor de inkoopprijs door, hier zit voor ons geen winstmarge op. Hierdoor kunnen wij u verzekeren dat u de verschillende sloten voor zo weinig mogelijk koopt, en u deze sloten nergens voor minder zult vinden. Wij hebben ook verschillende seizoensgebonden kortingacties. In de winter komt het regelmatig voor dat leidingen bevroren raken. Dit gebeurd natuurlijk alleen bij mensen die langtijdig van huis zijn en waar het water in de leidingen continu stil staat. In de wintermaanden heeft spoed loodgieter Utrecht een speciale service voor het ontdooien van leidingen, tegen een hele scherpe prijs. Daarnaast bieden wij in de zomer voor mensen met een collectieve leidingwater installatie een service aan waarbij wij voor de helft van de prijs een risicoanalyse uitvoeren. Het kan namelijk voorkomen dat uw water is besmet met de legionella bacterie. Wanneer u staat te douchen en deze bacterie inademt kan dit erg vervelende gevolgen hebben, van ernstige ziekte tot overlijden. Het is daarom dus erg belangrijk dat u nadat u op vakantie bent geweest en er een aanzienlijke tijd stilstaand water in de leidingen gezeten heeft, de kranen even een tijdje volledig open te draaien waardoor het mogelijk besmette water weggevoerd kan worden.

Naast deze aantrekkelijke services doet u er verstandig aan onze website in de gaten te houden op eventuele stuntprijzen. Wanneer wij genoeg werk hebben zullen wij niet snel met de prijzen gaan stunten, maar op momenten dat het niet zo druk is willen wij de tarieven soms wel eens stevig verlagen.

Contactgegevens
Heemsweg 31
3549GT, Utrecht

T: 030 - 2270928
W: www.spoedloodgieterutrecht.nl
Werkgebied
Partners:

Wij als loodgieter komen vaak in huizen waar verbouwingen of restauraties plaatsvinden. Regelmatig wordt ons dan gevraagd of wij misschien nog goede referenties voor klusbedrijven in de buurt hebben voor klusjes die buiten ons vakgebied vallen. Dit overkomt ieder klusbedrijf, het hebben van goede partners kan een aanzienlijk aantal extra opdrachten opleveren. Daarom werken wij samen met de onderstaande bedrijven:

Heeft u een eigen klusbedrijf en bent u actief in de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Haarlem of Den Haag, dan zouden wij graag met u samenwerken. Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar mocht u interesse hebben.